Het verdwenen Proviniershuis + tour Schiekade 77

Een spannende zwerftocht-vanuit-je-stoel door het Proveniershuis dat tot 1899 aan de Schiekade stond. Samen ontdek je de geschiedenis, de verhalen en de geheimen van deze plek, onderzoek je voorwerpen en ontrafel je mysteries. Ga je noord, oost, zuid of west? Jij beslist hoe jullie lopen en welk verhaal dat..

Een spannende zwerftocht-vanuit-je-stoel door het Proveniershuis dat tot 1899 aan de Schiekade stond. Samen ontdek je de geschiedenis, de verhalen en de geheimen van deze plek, onderzoek je voorwerpen en ontrafel je mysteries. Ga je noord, oost, zuid of west? Jij beslist hoe jullie lopen en welk verhaal dat oplevert. Verhalenverteller Kees Deenik begeleid je op je reis! Deze spannende reis is geschikt voor avonturiers vanaf 12 jaar.

Het Proviniershuis is nu verdwenen maar het aangrenzende rijksmonument Schiekade 77 staat er nog wel. Daar zal de voorstelling plaatsvinden. Aansluitend geeft Stadsherstel, die het voormalig herenhuis uit 1896 restaureerde, een rondleiding door het pand.

Voorstelling met aansluitend rondleiding beginnen om 11:00, 13:00 en 14:30 uur. Reserveer hier uw plek!

Goed om te weten
Het herenhuis aan de Schiekade is alléén met een reservering te bezoeken. Het is niet mogelijk het gebouw zonder reservering van binnen te bekijken.

Details

Zondag 11:00, Zondag 13:00, Zondag 14:30

Gratis

Schiekade 77

Reserveer tickets

Locatie