OMD2022
Menu

Kindertheatertour door Het Heineken Gebouw - Studio de Bakkerij

Stichting Taal en Theater Studio de Bakkerij maakt al een aantal jaren in opdracht voor Open Monumenten Dagen locatievoorstellingen speciaal in Rotterdamse monumenten.

Dit jaar bieden wij samen met OMDR een gratis locatievoorstelling aan in Het Heineken Gebouw.

Door middel van een theatrale rondleiding ga je samen met een acteur op zoek naar een schat, kom je verschillende medewerkers tegen en leer je meer over de geschiedenis van Het Heineken Gebouw.

In de jaren 20 is er een kantoorgebouw, graansilo, ziederij en kolentransporteur gebouwd. Het gebouw is inmiddels gerestaureerd, gerenoveerd en wordt nu gebruikt als kantoorgebouw. Dit is dus een uitgelezen kans om een kijkje te nemen in de fabriek!

Reservering is verplicht, maar de toegang is gratis! 

We stellen de activiteiten met zorg samen en bieden ze gratis aan. Ga daarom alsjeblieft zorgvuldig met de reservering om en zeg niet zomaar op het laatste moment af. 

Let op: je reservering is pas definitief bij een bevestigingsmail in je inbox. Zie je die niet? Dan misschien in je spam.

 

Activiteit reserveren

Prijs: gratis

Duur: 45 minuten

Helaas geen plekken meer beschikbaar

Gerelateerde Monumenten

Het Heineken Gebouw

Een oud Heinekenbrouwerij en kantoor. Fiets je over de Zaagmolenkade met het Noordplein aan je rechterhand, dan zie je aan de overkant van het water...