OMD2021
Menu

De Rotterdamsche Manège

In het hart van Rotterdam, aan het Kralingse bos, ligt de Rotterdamsche Manege. Een uitzonderlijke locatie en een uniek complex. In het hoofdgebouw uit 1937 bevinden zich de monumentale binnenrijbaan en de sfeervolle Sociëteit. Het terras kijkt uit over het gehele terrein, met de indrukwekkende Rotterdampiste, de trainingsmolen, de paddocks, de Grand Stand en het ruime parkeerterrein.

Reserveer een rondleiding waarbij u alles hoort over het gebouw – ontworpen door Van Tijen – en over de manege zelf.  Er is tevens een springwedstrijd op het terrein dit weekend en natuurlijk allerlei paarden te zien, dus een leuk uitje voor jong en oud.

Let op! Ivm een wedstrijd op de manege is er geen parkeergelegenheid op 11 en 12 september.

We stellen de activiteiten met zorg samen en bieden ze gratis aan. Bovendien zijn de groepen dit jaar kleiner, dus schaars. Ga daarom alsjeblieft zorgvuldig met de reservering om.

Let op: je reservering is pas definitief bij een bevestigingsmail in je inbox. Zie je die niet? Dan misschien in je spam. 

Activiteit reserveren

Prijs: gratis

Duur: 45 minuten

Helaas geen plekken meer beschikbaar

Gerelateerde Monumenten

De Rotterdamsche Manège

In het hart van Rotterdam, aan het Kralingse bos ligt de Rotterdamsche Manege. Een uitzonderlijke locatie en een uniek complex. In het hoofdgebouw uit...